De kraamhulp jouw redder in nood

Hectische roze wolk

Je bent net bevallen. Een spannende tijd breekt aan, waarin een hoop zaken geregeld moeten worden. De geboortekaartjes vliegen de deur uit en de telefoon staat roodgloeiend. Ondertussen ben je zelf fysiek aan het herstellen, start je misschien met borstvoeding en vieren je hormonen hoogtij. Gelukkig hebben we in Nederland recht op kraamzorg. De kraamverzorgster van Kraamzorg Gorinchem is jouw redder in nood tijdens deze eerste chaotische dagen na je bevalling en bewaakt de rust in huis.

Meten is weten

Drinkt mijn baby wel voldoende? Kloppen het gewicht en temperatuur? Groeit mijn kindje snel genoeg? Is de ontlasting wel in orde? Een hoop zaken om in de gaten te houden allemaal. De kraamverzorgster van Kraamzorg Gorinchem helpt jouw piekfijn met het bijhouden van alles in het kraamdossier. Ze meet, temperatuurt, controleert en noteert alles aandachtig. Handig voor jou en het consultatiebureau. Zo ontvang jij dagelijks tips over de verzorging van je baby en ben jij compleet op de hoogte over de ontwikkeling en juiste zorg.

Hulp voor iedereen

Als kersverse mama moet je behoorlijk herstellen van je bevalling. De kraamverzorgster van Kraamzorg Gorinchem, monitort ook jouw gezondheid. En heb je hulp nodig bij je persoonlijke verzorging? Dan helpt ze je gewoon eventjes met douchen. Ook is er natuurlijk aandacht voor eventueel andere kinderen in huis. Jouw kraamverzorgster zorgt er voor dat ze niets tekort komen. En je partner? Die leert direct alles over de verzorging van jullie baby.

Rust in de chaos

Naast de aandacht voor je baby en het hele gezin, creëert jouw kraamverzorgster rust in huis. Zo ontvangt ze het kraambezoek en zorgt, voordat de deurbel gaat, dat jij en je baby er fris gewassen bij zitten in je schoon opgemaakte bed. De toilet en badkamer krijgen dagelijks een poetsbeurt en tussen alles door, krijg jij een lekkere lunch of kop thee op bed. Jouw rots in de branding zorgt er voor dat jij in alle rust kunt wennen aan het ouderschap en optimaal kunt genieten van je baby.

You May Also Like

Leave a Reply